Simon Mignolet

Nieuws over Club Brugge: wedstrijdverslagen, opinies over Clubspelers, blessures etc.

Moderator: Moderators

Gebruikersavatar
Robert_32
Kapitein
Kapitein
Berichten: 18166
Lid geworden op: 20 jan 2016, 14:01

Re: Simon Mignolet

Bericht door Robert_32 »

Vooral die contract tot wel interessant.

timmy2002
Icoon
Icoon
Berichten: 31561
Lid geworden op: 29 mei 2016, 15:43

Re: Simon Mignolet

Bericht door timmy2002 »

Light schreef:
21 mei 2020, 10:49
Glenpa schreef:
21 mei 2020, 10:26
wtf is uw fetish met die beginposts
Hahaha :grin:
Ik snap eigenlijk niet waarom dat niet consistent gebeurd bij elke transfer, is gewoon super handig en overzichtelijk. Anders is er desinformatie na verloop van tijd.
En je bespaart enorm veel repetitieve vragen zoals 'hoeveel heeft die gekost, tot hoe lang is zijn contract, hoe oud is die' ....

Enkel maar voordelen
Je hebt gelijk maar de meeste members die posten of reply'en getroosten zich zelfs de moeite niet om eerst één pagina terug te gaan kijken indien ze een tijdje niet hebben gevolgd. Hup erop en dus op de eerste pagina terug gaan kijken zou ook weinig zoden aan de dijk zetten, maar voor geheide forumlezers zou het wel een opsteker zijn.

En mss kan je hetzelfde effect als nu posten bereiken door de topic-opnemer met een pm vragen te "updaten" door hem de gegevens aan te reiken. :grin:

Gebruikersavatar
Ensiferum
Moderator
Moderator
Berichten: 1866
Lid geworden op: 20 jan 2016, 12:52

Re: Simon Mignolet

Bericht door Ensiferum »

Uit dit artikel van SVM:

"Club Brugge gaf minder kansen weg en uiteraard waren de prestaties van Mignolet van een buitenaards niveau, en niet alleen naar de standaarden van de Jupiler Pro League. Met 9,7 voorkomen doelpunten is hij de beste doelman van de vijf Europese topcompetities en Nederland en België samen. Een absolute topprestatie."

Afbeelding

Beste keeper die ooit voor Club gespeeld heeft?

fcblezer
Basisspeler
Basisspeler
Berichten: 1098
Lid geworden op: 20 jan 2016, 19:21

Re: Simon Mignolet

Bericht door fcblezer »

Die save op het schot van Kums/Vadis op het veld v.d. kwekkers. Beste van het beste.

Gebruikersavatar
The Reds
Basisspeler
Basisspeler
Berichten: 1258
Lid geworden op: 20 jan 2016, 13:19

Re: Simon Mignolet

Bericht door The Reds »

Simon :hug:

Coolier
Basisspeler
Basisspeler
Berichten: 1859
Lid geworden op: 26 jan 2016, 10:39

Re: Simon Mignolet

Bericht door Coolier »

Ensiferum schreef:
21 mei 2020, 11:17
Uit dit artikel van SVM:

"Club Brugge gaf minder kansen weg en uiteraard waren de prestaties van Mignolet van een buitenaards niveau, en niet alleen naar de standaarden van de Jupiler Pro League. Met 9,7 voorkomen doelpunten is hij de beste doelman van de vijf Europese topcompetities en Nederland en België samen. Een absolute topprestatie."

Afbeelding

Beste keeper die ooit voor Club gespeeld heeft?
Meet je dat adhv de beste prestatie, of door te kijken naar het gemiddelde niveau? In het 2e geval staat Simon nu al boven Jensen. In het eerste geval moet hij Europees nog een paar matchen toveren. (de doelmannen voor Jensen reken ik niet mee, onvoldoende zicht op/nooit zien spelen)

The Boss
Sterkhouder
Sterkhouder
Berichten: 2877
Lid geworden op: 30 mei 2016, 00:46

Re: Simon Mignolet

Bericht door The Boss »

Iemand die kan helpen met beelden van Simon zen uittrappen?

jaycee888
Sterkhouder
Sterkhouder
Berichten: 3635
Lid geworden op: 20 jan 2016, 21:56

Re: Simon Mignolet

Bericht door jaycee888 »

Staat het interview in KW hier al ergens?

club med
Jeugdspeler
Jeugdspeler
Berichten: 165
Lid geworden op: 20 jan 2016, 12:03

Re: Simon Mignolet

Bericht door club med »

https://kw.be/sport/voetbal/club-brugge ... 40695.html

Simon Mignolet: "Volgend jaar weer kampioen. En dan voor een vol huis"

Zonder Simon Mignolet was Club geen kampioen. Dat zegt toch Hein Vanhaezebrouck. Maar ook omdat de 32-jarige Limburgse topkeeper zo snel en zo schoon de West-Vlaamse topclub omarmde. "Het is een gemakkelijke relatie: onze karakters sluiten heel goed bij elkaar aan."

Simon, vooreerst gefeliciteerd met jouw eerste titel. Het is jouw tweede prijs, na de Champions League-titel vorig seizoen met Liverpool. Wel bizar, bij The Reds stond je geen minuut op het veld, bij Club stond er helemaal niemand op de grasmat...

(lacht) "Ja, wel apart, hé. Een feest zoals vorig jaar met spelers, staf en fans is het mooiste wat er is. Maar ik was wel onder de indruk van de virtuele viering die het mediabedrijf Club zondag in elkaar heeft gebokst. Het toont nog maar eens dat Club Brugge ook naast het veld vér voorop ligt op de concurrentie. De werking van Club wordt in heel Europa geprezen. Het enige wat nog ontbreekt, is een mooi stadion. Maar dat komt eraan. Deze titel doet wel meer deugd dan de Champions League-titel, omdat ik hem als basisspeler heb gewonnen. Daarom koos ik vorige zomer ook voor Club. Ik had anderhalf jaar niet gespeeld. Toen ik weer op het veld stond, besefte ik hoezeer ik dat gemist heb. Ook nu. Dat we een echte viering moeten missen, kan ons alleen maar motiveren om volgend seizoen nogmaals de titel te pakken. Ik kijk er nu al naar uit."

Volgens analist Hein Vanhaezebrouck was het verschil met de concurrenten alleen maar Simon Mignolet.

"Dat is mooi om te horen, zeker als het komt van een ex-trainer. Maar het is teveel eer. Natuurlijk had ik mijn aandeel, ik speelde een constant seizoen met weinig fouten en op de juiste momenten heb ik de ploeg kunnen helpen door punten te pakken. Maar een doelman alleen kan geen wedstrijd of titel winnen, daar heb je alle 25 spelers, de familie in de kleedkamer, voor nodig. Ook de verdediging heeft natuurlijk haar verdienste in die 16 clean sheets. Voor het seizoen heb je telkens wel een paar doelstellingen, maar ik had nooit durven denken aan 16 clean sheets."

"Zestien clean sheets is mooi. Maar ik mikte eigenlijk op twintig"

Het is ook wel heel uitzonderlijk. Geen enkele keeper in om het even welke Europese topcompetitie komt zelfs maar in de buurt: Courtois heeft er 12, Neuer 11...

"Dat heb ik ook vernomen. Zestien is een heel mooi cijfer natuurlijk, ook omdat ik de eerste twee matchen nog niet heb meegespeeld. Ergens halfweg het seizoen heb ik gezegd dat ik droomde van 20 clean sheets. Met de play-offs erbij was dat misschien gelukt. Jammer."

Het zouden de eerste play-offs in je carrière zijn geweest.

"Tien wedstrijden op het hoogste niveau, ik had het graag eens meegemaakt. Al ben ik toch meer voorstander van een normale competitie. Ik denk dat we blij mogen zijn met onze voorsprong van 15 punten na 29 speeldagen. Zonder die duidelijke voorsprong was het wellicht moeilijker geweest om Club de titel toe te kennen."

Vanaf wanneer was je overtuigd van de titel? In januari stokte het...

"Ik heb eigenlijk nooit getwijfeld. De grootste stap hebben we gezet op de voorlaatste speeldag, denk ik, toen we in moeilijke omstandigheden wonnen op Genk. Ik heb er zelfs nog steeds alle vertrouwen in dat we de dubbel pakken. Hopelijk kan het nog. En volgend seizoen doorstoten in de Champions League en opnieuw de titel te pakken. Hopelijk dit keer wel in een vol stadion."

Je klinkt alsof je nog wel een paar jaar wil doorgaan bij Club. Enige tijd geleden liet je nog weten dat je een terugkeer naar de Premier League niet onmogelijk achtte?

(lacht) "Als men mij daarnaar vraagt zeg ik altijd 'zeg nooit nooit'. Zo is het nu eenmaal in de voetbalwereld. Maar ik zie het niet meer gebeuren. Ik ben momenteel heel erg gelukkig bij Club Brugge. En in België, dicht bij mijn familie. Na tien jaar in Engeland, letterlijk en figuurlijk op een eiland, te hebben geleefd, speelt die levenskwaliteit ook mee."

Je maakte je meteen zeer geliefd op Club, maar niet alleen omwille van de ballen die je pakte. In Westkapelle klinkt in koor dat je een voorbeeldprof en een hele toffe gast bent.

"Het is een gemakkelijke relatie, eigenlijk. Geen van beiden heeft zich moeten aanpassen. Omdat het karakter van Club en mijn karakter gewoon heel erg goed bij elkaar aansluiten. Club is een familieclub met een slogan waar iedereen achter staat: altijd hard blijven werken. Dat past me perfect."

Is 'Bluvn goan' moeilijk uit te spreken voor een Limburger?

(lacht) "Ik kan het hoor: bluvn goan... In het verleden is trouwens al vaker gebleken dat Club goed matcht met Limburgers. West-Vlamingen en Limburgers komen goed overeen, denk ik. We wonen ook graag in Knokke-Heist. Of we hier na mijn carrière gaan blijven, durf ik niet zeggen, maar we gaan in elk geval het huis dat we hier hebben gekocht sowieso blijven houden."

Een perfect gelukkige kampioen dus die hier zijn speelplezier heeft terug gevonden?

"Ik had het anderhalf jaar moeten missen, de adrenaline van de wedstrijden, de uitdagingen, willen winnen... Dat voel ik nu opnieuw, met die coronacrisis. Ik onderhield dan wel thuis de conditie met fitnessen en zo, maar ik heb competitie nodig, de stress voor de wedstrijd, dat overwinningsgevoel... Daarom deed ik ook mee aan de Container Cup op Vier."

Waarin je maandag indruk maakte. Niet alleen met je golfslag. Je eindigde knap zevende.

(lacht) "Ik heb als doelman mijn mannetje gestaan, denk ik. Het deed deugd nog eens sportief te kunnen presteren."

En nu? Vakantie in eigen land?

"Zonder de crisis hadden we allicht een tripje naar het buitenland gepland, maar we blijven na tien jaar buitenland met evenveel plezier eens een jaartje thuis. En mijn ouders en schoonouders die ons zoontje Max van zeven maanden oud al zolang hebben moeten missen, zijn er ook blij mee. We gaan eindelijk ook eens tijd hebben om Brugge te bezoeken." (lacht)

Mag ik tot slot nog even opmerken dat je op het Instagramfilmpje waarin je vorige vrijdag Clubs titel vierde vanuit jouw kot, wel heel raar achteruit danst?

(schatert) "Dat is een filmpje van na de Champions League-titel met Liverpool, een jaar oud! Toen Club vrijdagavond tot kampioen werd uitgeroepen, zat ik in mijn zetel met Max op de schoot. Het was moeilijk om opnieuw zo gek te doen. Dan heb ik maar het filmpje van vorig jaar gepost!"

Het is jou vergeven, champ. Goedmaken na de bekerfinale dan maar.

Gebruikersavatar
Dr. Phil
Publiekslieveling
Publiekslieveling
Berichten: 8721
Lid geworden op: 20 jan 2016, 12:35

Re: Simon Mignolet

Bericht door Dr. Phil »

club med schreef:
23 mei 2020, 16:08
https://kw.be/sport/voetbal/club-brugge ... 40695.html

Simon Mignolet: "Volgend jaar weer kampioen. En dan voor een vol huis"

Zonder Simon Mignolet was Club geen kampioen. Dat zegt toch Hein Vanhaezebrouck. Maar ook omdat de 32-jarige Limburgse topkeeper zo snel en zo schoon de West-Vlaamse topclub omarmde. "Het is een gemakkelijke relatie: onze karakters sluiten heel goed bij elkaar aan."
Tot tweemaal toe "Max" in het artikel. Daar is toch iets verkeerd gegaan precies. :mrgreen:

Caje81
Publiekslieveling
Publiekslieveling
Berichten: 5718
Lid geworden op: 12 dec 2018, 04:19

Re: Simon Mignolet

Bericht door Caje81 »

club med schreef:
23 mei 2020, 16:08
https://kw.be/sport/voetbal/club-brugge ... 40695.html

Simon Mignolet: "Volgend jaar weer kampioen. En dan voor een vol huis"

Zonder Simon Mignolet was Club geen kampioen. Dat zegt toch Hein Vanhaezebrouck. Maar ook omdat de 32-jarige Limburgse topkeeper zo snel en zo schoon de West-Vlaamse topclub omarmde. "Het is een gemakkelijke relatie: onze karakters sluiten heel goed bij elkaar aan."

Simon, vooreerst gefeliciteerd met jouw eerste titel. Het is jouw tweede prijs, na de Champions League-titel vorig seizoen met Liverpool. Wel bizar, bij The Reds stond je geen minuut op het veld, bij Club stond er helemaal niemand op de grasmat...

(lacht) "Ja, wel apart, hé. Een feest zoals vorig jaar met spelers, staf en fans is het mooiste wat er is. Maar ik was wel onder de indruk van de virtuele viering die het mediabedrijf Club zondag in elkaar heeft gebokst. Het toont nog maar eens dat Club Brugge ook naast het veld vér voorop ligt op de concurrentie. De werking van Club wordt in heel Europa geprezen. Het enige wat nog ontbreekt, is een mooi stadion. Maar dat komt eraan. Deze titel doet wel meer deugd dan de Champions League-titel, omdat ik hem als basisspeler heb gewonnen. Daarom koos ik vorige zomer ook voor Club. Ik had anderhalf jaar niet gespeeld. Toen ik weer op het veld stond, besefte ik hoezeer ik dat gemist heb. Ook nu. Dat we een echte viering moeten missen, kan ons alleen maar motiveren om volgend seizoen nogmaals de titel te pakken. Ik kijk er nu al naar uit."

Volgens analist Hein Vanhaezebrouck was het verschil met de concurrenten alleen maar Simon Mignolet.

"Dat is mooi om te horen, zeker als het komt van een ex-trainer. Maar het is teveel eer. Natuurlijk had ik mijn aandeel, ik speelde een constant seizoen met weinig fouten en op de juiste momenten heb ik de ploeg kunnen helpen door punten te pakken. Maar een doelman alleen kan geen wedstrijd of titel winnen, daar heb je alle 25 spelers, de familie in de kleedkamer, voor nodig. Ook de verdediging heeft natuurlijk haar verdienste in die 16 clean sheets. Voor het seizoen heb je telkens wel een paar doelstellingen, maar ik had nooit durven denken aan 16 clean sheets."

"Zestien clean sheets is mooi. Maar ik mikte eigenlijk op twintig"

Het is ook wel heel uitzonderlijk. Geen enkele keeper in om het even welke Europese topcompetitie komt zelfs maar in de buurt: Courtois heeft er 12, Neuer 11...

"Dat heb ik ook vernomen. Zestien is een heel mooi cijfer natuurlijk, ook omdat ik de eerste twee matchen nog niet heb meegespeeld. Ergens halfweg het seizoen heb ik gezegd dat ik droomde van 20 clean sheets. Met de play-offs erbij was dat misschien gelukt. Jammer."

Het zouden de eerste play-offs in je carrière zijn geweest.

"Tien wedstrijden op het hoogste niveau, ik had het graag eens meegemaakt. Al ben ik toch meer voorstander van een normale competitie. Ik denk dat we blij mogen zijn met onze voorsprong van 15 punten na 29 speeldagen. Zonder die duidelijke voorsprong was het wellicht moeilijker geweest om Club de titel toe te kennen."

Vanaf wanneer was je overtuigd van de titel? In januari stokte het...

"Ik heb eigenlijk nooit getwijfeld. De grootste stap hebben we gezet op de voorlaatste speeldag, denk ik, toen we in moeilijke omstandigheden wonnen op Genk. Ik heb er zelfs nog steeds alle vertrouwen in dat we de dubbel pakken. Hopelijk kan het nog. En volgend seizoen doorstoten in de Champions League en opnieuw de titel te pakken. Hopelijk dit keer wel in een vol stadion."

Je klinkt alsof je nog wel een paar jaar wil doorgaan bij Club. Enige tijd geleden liet je nog weten dat je een terugkeer naar de Premier League niet onmogelijk achtte?

(lacht) "Als men mij daarnaar vraagt zeg ik altijd 'zeg nooit nooit'. Zo is het nu eenmaal in de voetbalwereld. Maar ik zie het niet meer gebeuren. Ik ben momenteel heel erg gelukkig bij Club Brugge. En in België, dicht bij mijn familie. Na tien jaar in Engeland, letterlijk en figuurlijk op een eiland, te hebben geleefd, speelt die levenskwaliteit ook mee."

Je maakte je meteen zeer geliefd op Club, maar niet alleen omwille van de ballen die je pakte. In Westkapelle klinkt in koor dat je een voorbeeldprof en een hele toffe gast bent.

"Het is een gemakkelijke relatie, eigenlijk. Geen van beiden heeft zich moeten aanpassen. Omdat het karakter van Club en mijn karakter gewoon heel erg goed bij elkaar aansluiten. Club is een familieclub met een slogan waar iedereen achter staat: altijd hard blijven werken. Dat past me perfect."

Is 'Bluvn goan' moeilijk uit te spreken voor een Limburger?

(lacht) "Ik kan het hoor: bluvn goan... In het verleden is trouwens al vaker gebleken dat Club goed matcht met Limburgers. West-Vlamingen en Limburgers komen goed overeen, denk ik. We wonen ook graag in Knokke-Heist. Of we hier na mijn carrière gaan blijven, durf ik niet zeggen, maar we gaan in elk geval het huis dat we hier hebben gekocht sowieso blijven houden."

Een perfect gelukkige kampioen dus die hier zijn speelplezier heeft terug gevonden?

"Ik had het anderhalf jaar moeten missen, de adrenaline van de wedstrijden, de uitdagingen, willen winnen... Dat voel ik nu opnieuw, met die coronacrisis. Ik onderhield dan wel thuis de conditie met fitnessen en zo, maar ik heb competitie nodig, de stress voor de wedstrijd, dat overwinningsgevoel... Daarom deed ik ook mee aan de Container Cup op Vier."

Waarin je maandag indruk maakte. Niet alleen met je golfslag. Je eindigde knap zevende.

(lacht) "Ik heb als doelman mijn mannetje gestaan, denk ik. Het deed deugd nog eens sportief te kunnen presteren."

En nu? Vakantie in eigen land?

"Zonder de crisis hadden we allicht een tripje naar het buitenland gepland, maar we blijven na tien jaar buitenland met evenveel plezier eens een jaartje thuis. En mijn ouders en schoonouders die ons zoontje Max van zeven maanden oud al zolang hebben moeten missen, zijn er ook blij mee. We gaan eindelijk ook eens tijd hebben om Brugge te bezoeken." (lacht)

Mag ik tot slot nog even opmerken dat je op het Instagramfilmpje waarin je vorige vrijdag Clubs titel vierde vanuit jouw kot, wel heel raar achteruit danst?

(schatert) "Dat is een filmpje van na de Champions League-titel met Liverpool, een jaar oud! Toen Club vrijdagavond tot kampioen werd uitgeroepen, zat ik in mijn zetel met Max op de schoot. Het was moeilijk om opnieuw zo gek te doen. Dan heb ik maar het filmpje van vorig jaar gepost!"

Het is jou vergeven, champ. Goedmaken na de bekerfinale dan maar.
Ik zie dat niet graag. Puur cijfermatige vergelijkingen met de top-4 competities.

Gebruikersavatar
Kendrick
Kapitein
Kapitein
Berichten: 10369
Lid geworden op: 20 jan 2016, 22:04

Re: Simon Mignolet

Bericht door Kendrick »

Wel positief dat hij toch PL wat uit z'n hoofd aan het zetten is.

Gebruikersavatar
MaxJack
Kapitein
Kapitein
Berichten: 18961
Lid geworden op: 20 jan 2016, 21:12

Re: Simon Mignolet

Bericht door MaxJack »

Kendrick schreef:
23 mei 2020, 22:40
Wel positief dat hij toch PL wat uit z'n hoofd aan het zetten is.
De kenner gaat ook ne keer zeggen ze.

dre000
Basisspeler
Basisspeler
Berichten: 1916
Lid geworden op: 21 jan 2016, 16:03

Re: Simon Mignolet

Bericht door dre000 »

He came
He saw
(X2)

He saved some balls
He saved some more

His name is Si
It's Mig-no-let
He's made us all
The cham-pi-ons

(Op de tonen van Praise the Lord van Asap Rocky)

Gebruikersavatar
Killda
Basisspeler
Basisspeler
Berichten: 1737
Lid geworden op: 20 jan 2016, 08:49

Simon Mignolet

Bericht door Killda »

dre000 schreef:He came
He saw
(X2)

He saved some balls
He saved some more

His name is Si
It's Mig-no-let
He's made us all
The cham-pi-ons

(Op de tonen van Praise the Lord van Asap Rocky)
Schoontje

Gebruikersavatar
Kendrick
Kapitein
Kapitein
Berichten: 10369
Lid geworden op: 20 jan 2016, 22:04

Re: Simon Mignolet

Bericht door Kendrick »

MaxJack schreef:
23 mei 2020, 23:42
Kendrick schreef:
23 mei 2020, 22:40
Wel positief dat hij toch PL wat uit z'n hoofd aan het zetten is.
De kenner gaat ook ne keer zeggen ze.
Ik lees gewoon dat interview, zievereir

Gebruikersavatar
Indalo
Basisspeler
Basisspeler
Berichten: 1294
Lid geworden op: 21 jan 2016, 14:58

Re: Simon Mignolet

Bericht door Indalo »

Simon Mignolet zou in HBVL staan.
Heeft iemand het interview?

club med
Jeugdspeler
Jeugdspeler
Berichten: 165
Lid geworden op: 20 jan 2016, 12:03

Re: Simon Mignolet

Bericht door club med »

VIDEO. Onze chef Sport ging golfen met Simon Mignolet

https://www.hbvl.be/cnt/dmf20200529_049 ... n-mignolet

maxkerel
Kapitein
Kapitein
Berichten: 14051
Lid geworden op: 23 feb 2016, 19:32

Re: Simon Mignolet

Bericht door maxkerel »

club med schreef:
30 mei 2020, 12:08
VIDEO. Onze chef Sport ging golfen met Simon Mignolet

https://www.hbvl.be/cnt/dmf20200529_049 ... n-mignolet
Kunt niks lezen he