Nieuws

Koetjes en kalfjes

Moderator: Moderators

Gebruikersavatar
JanDevilder
Junior Member
Junior Member
Berichten: 871
Lid geworden op: 09 jan 2019, 17:22
Vak: 325

Re: Nieuws

Bericht door JanDevilder » 09 okt 2019, 13:21

Tom Turesson schreef:
09 okt 2019, 10:34
“Een verloren ziel”: Anthony kreeg tweede kans nadat hij Priscilla dood folterde, nu stapelt hij de rechtszaken op.

HALLE - Op zijn 16de was Anthony B. de initiatiefnemer van het trio dat Priscilla Sergeant (14) op een wijkfeest dood folterde. De rechter gaf hem toen door zijn jeugdige leeftijd een tweede kans. Maar die heeft hij intussen allang verspeeld. Op zijn 24ste blijft B. de krantenkoppen sieren. Nu riskeert hij een celstraf voor diefstal. Een crimineel straatje zonder einde? “Hij is helaas zo een van die verloren zielen, met een laag IQ én EQ, op wie we als maatschappij maar geen vat krijgen.”

“Het klein crapuleke van toen is helemaal volgens verwachting een groot crapuul geworden.” Een advocaat die in de jeugdrechtbank meermaals oog in oog stond met de jeugdige Anthony B. houdt al jaren zijn hart vast voor wat komen zal. “Die jongen is het levende bewijs van hoe we als maatschappij falen in de opvolging van moeilijke, haast onhandelbare jonge gevallen. Ik spreek hier over minder dan 1 procent van de Vlaamse jeugddelinquenten die we maar niet op het rechte pad krijgen.”

Een magistraat die ook meermaals het pad van B. kruiste, beaamt: “Het stond in de sterren geschreven dat hij zou blijven ontsporen. Die jongen heeft alle jeugdinstellingen van het land gezien, jeugdrechters versleten en is dan amper nog opgevolgd omdat hij – voorlopig toch – enkel kleinere misdrijven pleegt. Die gast lijkt zo uit de roman en film De helaasheid der dingen geplukt.

Formele berisping

B. is een getatoeëerde zoon van een kroostrijk gezin uit het Vlaams-Brabantse Huizingen. Een jongen met een laag IQ en een nog lager EQ, klinkt het. Verbaal zwak, fysiek opgepompt en af en toe briesend als een stier. Een verhaal van drank, losse handjes, blijven zitten op school, veel joints, “nique la police” roepen en stiekem brommertjes “opfokken”. Het is daar, in wijk Hof Ten Blote, dat hij als jonge gast grote sier maakte.

In 2012 wordt tijdens een feest in de wijk een weerloos meisje letterlijk de dood in gepest. Slachtoffer Priscilla Sergeant (14) moest urenlang de verwerpelijkste pesterijen ondergaan. Tot ze bezweek. “Weet je dat een autopsie zelfs nooit haar exacte doodsoorzaak heeft kunnen bepalen?”, zegt een dossierkenner. “Dat arme meisje was op zoveel verschillende manieren toegetakeld. Veel erger bestaat niet.”

Priscilla Sergeant

Over Priscilla’s gruweldood, gepleegd door één volwassene en twee hangjongeren, was destijds wekenlang commotie. B., toen 16, bleek ondanks zijn jeugdige leeftijd de grote roerganger. Toch ontliep hij zijn straf, met dank aan zijn minderjarigheid. Een betrokken advocaat: “We hebben alles geprobeerd om die jonge crimineel als volwassene te laten berechten. Dan had hij sowieso 25 jaar gepakt voor een volksjury. Helaas kwam hij er eerder dit jaar van af met een formele berisping door het hof van beroep. Terwijl hij verdorie tijdens het proces de nabestaanden van Priscilla bijna te lijf ging en in toom gehouden moest worden door vier agenten. On-waar-schijn-lijk.

Initieel had een Brusselse jeugdrechter uit onvrede met het systeem zelfs helemaal géén straf opgelegd, tot grote onvrede van Priscilla’s nabestaanden. “Wat kon die jeugdrechter dan opleggen? Er bestaan voor een 16-jarige geen gepaste maatregelen voor zulke feiten. Een berisping? Dat was pas echt spuwen in het gezicht van de nabestaanden”, zegt een betrokken magistraat.

Most wanted

Intussen heeft Anthony B. een vriendin en twee kindjes, en volgde hij een opleiding tot lasser. Maar zijn lesje heeft hij niet geleerd: voor het (herhaaldelijk) stelen van pampers en dvd’s in de Colruyt van Halle en meerdere feiten van slagen en verwondingen riskeert hij nu 18 maanden cel.

B. staat intussen terecht als volwassene, maar hij lijkt nog steeds van God los. Zo timmerde hij een jaar geleden een motorrijder in elkaar na “een akkefietje”, en vielen er eind vorig jaar klappen toen hij zich ging mengen in een ruzie onder kennissen. “Dom van mij, ik had mij niet mogen moeien”, zei hij in de Brusselse rechtbank, geflankeerd door zijn moeder en advocate.

“Ach, dat verschrikkelijk korte lontje van hem”, zegt iemand die hem van dichtbij opvolgt. “Mochten we dat agressieprobleem onder controle krijgen, dan zou het misschien wel goed kunnen komen met hem. Hij is doorgaans extreem rustig, maar lijkt telkens weer te ontploffen als hij een agent ziet opduiken. Dat maakt van hem in politiekringen de most wanted in de streek.”

Enkelband

Voorlopig zit Anthony B. thuis met een enkelband, na een zoveelste “incident” met een agent. Later dit jaar wacht een nieuwe rechtbankzitting, omdat hij in september 2017 samen met drie vrienden een man van 64 in elkaar sloeg, omdat die laatste zich volgens B. als een idioot zou hebben gedragen in het verkeer.

“Anthony lijkt een verloren ziel”, zegt een magistraat. “Eigenlijk zou zo’n jongen tussen zijn 16 en 18 jaar heropgevoed moeten worden, weg van thuis en jeugdrechtbanken, in een beschermde omgeving. Het zou ons als maatschappij veel geld, leed en frustratie besparen.”

J. (toen 12): de meeloper
De jongste van de drie daders. Was veeleer een meeloper, maar pleegde wel mee de weerzinwekkende feiten. Tijdens het gerechtelijk onderzoek kwam aan het licht dat hij destijds masturbeerde op het lichaam van het meisje. Werd opgepakt, hulde zich in stilzwijgen en deed in de jaren na de moord, in de zomer van 2012, een hele ronde instellingen. Zat geruime tijd in Ruiselede. Ook hij kwam ervan af met een berisping, tot grote frustratie van Priscilla’s ouders. Volgens onze informatie “relatief goed bezig in zijn leven”. Intussen ook meerderjarig. Een betrokkene: “Hij lijkt over een iets groter maatschappelijk vangnet te beschikken dan Anthony.”

Johan De Valck (46): de enige volwassene
In zijn huis vonden de meeste, initiële vernederingen op Priscilla (14) plaats. Belandde maanden in voorhechtenis en kwam vrij na een procedurefout. Moest als “kindermoordenaar” uit Huizingen vluchten en leefde jarenlang ondergedoken in Oostende. Toen duidelijk werd dat hij vervolgd zou worden, stapte hij na een rechtbankzitting uit het leven.

-----

Ons rechtsysteem is gewoon doodziek. 't is gewoon wachten tot die kerel opnieuw toeslaat...
wtf

Niet alleen die Anthony is zwaar ziek maar die kleinen van 12 die masturbeerde op het lichaam van dat dood meisje?????
Die Johan deed het dan nog best van al, zelfmoord plegen om de maatschappij te beschermen tegen z'n idioot gedrag.

Gebruikersavatar
E$KoB@R
Senior Member
Senior Member
Berichten: 1887
Lid geworden op: 21 jan 2016, 23:09

Re: Nieuws

Bericht door E$KoB@R » 09 okt 2019, 13:27

genoeg gasten uit de banlieus die zo'n figuur voor een kleine som helemaal kreupel slaan
heb je toch veel meer aan als familie dan weten dat hij ergens in een luxe gevangenis zit

Brullie13
Senior Member
Senior Member
Berichten: 1379
Lid geworden op: 18 mar 2019, 09:37

Re: Nieuws

Bericht door Brullie13 » 09 okt 2019, 14:34

JanDevilder schreef:
09 okt 2019, 13:13
Brullie13 schreef:
09 okt 2019, 11:07
JanDevilder schreef:
08 okt 2019, 22:21


Huursubsidie bedraagt 100-150€ en is voor mensen die langer dan x aantal jaar zitten te wachten op een sociale woning.
Neen hoor. Het aantal jaar op wachtlijst heeft er niks mee te maken. Ik denk zelfs nu niet na de strengere reglementering. Jij doelt op huurpremie. Verwarrend, want haal zelf zaken door elkaar denk ik :D
Recht hebben op een sociale woning (inkomen) en ingeschreven zijn in 2 sociale verhuurkantoren van uw gemeente volstond langs huurderskant. De staat van de woning, huurprijs,... vielen ook onder bepaalde voorwaarden.

Ik denk dat er nu bijkomende voorwaarden zijn dat je o.a. van een slechte/onbewoonbaar verklaarde woning moet verhuizen of dakloos moest zijn om nog recht te hebben.
Vóór de strengere regels was dat niet dacht ik (of ik verwar weer premie en subsidie). Dan was er wel het maximum inkomen, ingeschreven zijn voor een sociale woning en de woning die je huurt (en huurprijs) moest voldoen aan bepaalde voorwaarden.

Je moest uw aanvraag ook indienen binnen x aantal maanden nadat je in bepaalde gemeente bent gaan wonen of je was de subsidie definitief kwijt. Bepaalde (lokale) overheden verzwegen dat dan ook en hoopten dat die termijn zou verlopen...

Hier de nieuwe regels (die ik dringend eens moet doornemen) voor huursubsidie: https://www.vlaanderen.be/de-vlaamse-huursubsidie
Huurpremie: https://www.vlaanderen.be/vlaamse-huurp ... ale-woning
Hoe de vork nu precies aan de steel zit weet ik ook niet 100% maar ik ken wel iemand die zich 3 jaar geleden heeft ingeschreven voor een sociale woning en die vanaf vorige maand zo'n subsidie trekt omwille van het feit dat er na 3 jaar nog steeds geen sociale woning werd aangeboden.
Dat is huurpremie.
Een van de voorwaarden daarvoor is inderdaad dat je al minstens 4 jaar (mogelijk ook strenger geworden onlangs) op wachtlijst staat sociale woning.

Ipv nu eens eenmalig te investeren in slim bedachte klimaatvriendelijke sociale woningen op goeie locaties (o.a. openbaar vervoer). Combineer dat met maatschappelijke projecten zodat ze samen dingen doen, integratie van zowel nieuwkomers, bejaarden, mensen in armoede als eenzamen bevorderd wordt,.... mss zelfs een maatwerkbedrijf ofzo daarin integreren.
Iets doordacht en razend ambitieus ipv overheidsgeld te geven aan eigenlijk de verhuurders. Gelukkig door de voorwaarden (er komt effectief inspectie) alleszins al geen huisjesmelkers.

Niks van vizie, niks van lange termijn denken, niks van ambitie,... Allemaal (vaak ondoordachte en tegen het advies van experts ingaande) lapmiddeltjes. En dan mogen we al blij zijn dat ze niet nefast gaan zijn voor de samenleving op lange of korte termijn. Niet specifiek op deze premie bedoeld hoor.

T4.1
Oldie
Oldie
Berichten: 7663
Lid geworden op: 20 jan 2016, 13:59
Locatie: Biosfeer 1

Re: Nieuws

Bericht door T4.1 » 09 okt 2019, 16:24

't is weer hank in Syrië.

tiga
Addicted Member
Addicted Member
Berichten: 3310
Lid geworden op: 21 jan 2016, 14:28

Re: Nieuws

Bericht door tiga » 09 okt 2019, 16:31

T4.1 schreef:
09 okt 2019, 16:24
't is weer hank in Syrië.
Trump die oorlog bekijkt als een business deal.
Alleen heeft hier natuurlijk een mes in de rug steken wel wat grotere gevolgen

Gebruikersavatar
Tom Turesson
Oldie
Oldie
Berichten: 13696
Lid geworden op: 20 jan 2016, 15:33

Re: Nieuws

Bericht door Tom Turesson » 09 okt 2019, 16:56

Reactie van Junker op de inval van Turkije in Syrië:

“Ik roep Turkije op zich terughoudend op te stellen en om te stoppen met de militaire acties die al bezig zijn. Dit zal niet tot goede resultaten leiden. En als het plan is om tot een veilige zone te komen, verwacht niet dat de Europese Unie daaraan zal bijdragen. De EU wil enkel bijdragen voor échte politieke transitie.”

Yeah right drunk ass.

jurgenv
Addicted Member
Addicted Member
Berichten: 2527
Lid geworden op: 20 jan 2016, 18:09

Re: Nieuws

Bericht door jurgenv » 09 okt 2019, 17:00


Tom Turesson schreef:Reactie van Junker op de inval van Turkije in Syrië:

“Ik roep Turkije op zich terughoudend op te stellen en om te stoppen met de militaire acties die al bezig zijn. Dit zal niet tot goede resultaten leiden. En als het plan is om tot een veilige zone te komen, verwacht niet dat de Europese Unie daaraan zal bijdragen. De EU wil enkel bijdragen voor échte politieke transitie.”

Yeah right drunk ass.
Het eeuwige diplomatieke Europa dat denkt alles te kunnen oplossen met woorden, aandoenlijk. Wat gaan ze doen? 'Boos' zijn?

Gebruikersavatar
Natural Mess
Addicted Member
Addicted Member
Berichten: 3558
Lid geworden op: 20 jan 2016, 13:19

Re: Nieuws

Bericht door Natural Mess » 09 okt 2019, 17:43

Tis weer gezellig in nieuws land blijkbaar :grin:

Gebruikersavatar
Knopfler
Oldie
Oldie
Berichten: 34667
Lid geworden op: 20 jan 2016, 07:13
Vak: 312

Re: Nieuws

Bericht door Knopfler » 09 okt 2019, 17:44

Raar, een extreemrechtse aanval op joden in Duitsland en het is hier stil.

Aanslag Duitse Halle: anti-terreurparket ziet aanknopingspunten voor mogelijke extreemrechtse achtergrond

Beeld van de vermoedelijke dader van de schietpartij in het Duitse Halle.
RV Beeld van de vermoedelijke dader van de schietpartij in het Duitse Halle.
De vermoedelijke daders van de schietpartij in Halle hebben een auto gestolen en rijden op de snelweg richting München. Dat zegt de burgemeester van het nabijgelegen Landsberg. Eén persoon werd deze middag rond 13.30 uur opgepakt. Bij de schietpartij zijn zeker twee mensen gedood, volgens lokale media nabij een synagoge. Twee anderen raakten zwaargewond, bericht een perswoordvoerder van het Universitair Ziekenhuis Halle. Het anti-terreurparket ziet voldoende aanknopingspunten voor mogelijke extreemrechtse achtergronden. Volg alle ontwikkelingen hier live.

“Volgens de eerste bevindingen werden twee mensen gedood in Halle”, meldt de plaatselijke politie op Twitter. Het gaat om een man die in een snackbar stond en een vrouw die op straat werd getroffen. Naast de twee dodelijke slachtoffers zouden er ook meerdere gewonden zijn. Een ziekenhuis in de buurt bericht dat er twee zwaargewonden geopereerd worden. Het is niet duidelijk of ze in levensgevaar verkeren. De woordvoerder kan niets kwijt over de identiteit van de gewonden.

Volgens BILD vond de schietpartij plaats voor de synagoge in de Pauluswijk, waar op dat moment een dienst plaatsvond, en voor een dönerrestaurant. De krant Die Welt vernam bij de veiligheidsdiensten dat de daders de synagoge probeerden binnen te dringen, maar daarin niet slaagden. Nadat ze het vuur openden op straat en op het dönerrestaurant, sloegen ze op de vlucht. De politie, die rond 13.30 uur een persoon heeft opgepakt, houdt momenteel een klopjacht op de daders.

De Duitse televisiezender Mitteldeutsche Rundfunk (MDR) meldde dat er ook een handgranaat op een joodse begraafplaats werd gegooid. In Landsberg, op 15 kilometer van Halle, is ook geschoten. Dat zegt een woordvoerder van de politie tegen persbureau DPA. De toegang tot het dorp is afgesloten. De burgemeester van Landsberg verklaarde dat de vermoedelijke daders van de schietpartij in Halle een auto hebben gestolen en op de snelweg richting München rijden.

Het Duitse anti-terreurparket heeft het onderzoek naar de schietpartij in handen genomen. Dat betekent dat er vermoedens zijn van een terroristisch motief. Er zijn voldoende aanknopingspunten voor een mogelijke extreemrechtse achtergrond voor de feiten, aldus een woordvoerster van het federale parket aan de Evangelischer Pressedienst. De woordvoerster verwijst daarvoor naar alle omstandigheden van de feiten.
Hoe gaan we dit oplossen jongens? Al die fascisten de bak indraaien of terug naar eigenlijk land zenden?

Gebruikersavatar
Tom Turesson
Oldie
Oldie
Berichten: 13696
Lid geworden op: 20 jan 2016, 15:33

Re: Nieuws

Bericht door Tom Turesson » 09 okt 2019, 17:45

Ik wacht nog op de bekendmaking van de origine van de daders van die aanslag op die synagoge in Duitsland om het te veroordelen.

Gebruikersavatar
John
Oldie
Oldie
Berichten: 28865
Lid geworden op: 15 mar 2016, 17:14

Re: Nieuws

Bericht door John » 09 okt 2019, 17:46

Knopfler schreef:
09 okt 2019, 17:44
Raar, een extreemrechtse aanval op joden in Duitsland en het is hier stil.
Want joden die branden het...
Nee laat maar.

Gebruikersavatar
Knopfler
Oldie
Oldie
Berichten: 34667
Lid geworden op: 20 jan 2016, 07:13
Vak: 312

Re: Nieuws

Bericht door Knopfler » 09 okt 2019, 17:47

Tom Turesson schreef:
09 okt 2019, 17:45
Ik wacht nog op de bekendmaking van de origine van de daders van die aanslag op die synagoge in Duitsland om het te veroordelen.
Dude, mankeert gij een vijs ofzo? Er zijn een hoop mensen vermoordt onder de noemer pure haat. Jij gaat eerst wachten of het een bruine is? Wel inse is het een bruine.

Gebruikersavatar
Tom Turesson
Oldie
Oldie
Berichten: 13696
Lid geworden op: 20 jan 2016, 15:33

Re: Nieuws

Bericht door Tom Turesson » 09 okt 2019, 17:49

Khad er ne smiley moeten bijzetten...

Gebruikersavatar
Knopfler
Oldie
Oldie
Berichten: 34667
Lid geworden op: 20 jan 2016, 07:13
Vak: 312

Re: Nieuws

Bericht door Knopfler » 09 okt 2019, 17:51

Tijd om die mannen hun rechten af te pakken natuurlijk:

Pak ze hun dop af
Pak ze hun sociale rechten af
Zend ze allemaal maar terug van waar ze komen
Ze moeten zich aanpassen aan onze westerse waarden!!!

Gebruikersavatar
John
Oldie
Oldie
Berichten: 28865
Lid geworden op: 15 mar 2016, 17:14

Re: Nieuws

Bericht door John » 09 okt 2019, 18:00

Santo, santo, santo

Gebruikersavatar
Knopfler
Oldie
Oldie
Berichten: 34667
Lid geworden op: 20 jan 2016, 07:13
Vak: 312

Re: Nieuws

Bericht door Knopfler » 09 okt 2019, 18:06

Hebben Theo Francken, De Winter en Dries van Langenhove al gereageerd op twitter?

Gebruikersavatar
Livinovic
Addicted Member
Addicted Member
Berichten: 3906
Lid geworden op: 20 jan 2016, 12:40
Locatie: Leuven

Re: Nieuws

Bericht door Livinovic » 09 okt 2019, 18:52

Santo sowieso een van die seuten die een klacht hebben ingediend tegen Bicky Burger (maar wel in het gat zitten van een religie/sekte waar vrouwen meppen standaard is).

Gebruikersavatar
Renny
Oldie
Oldie
Berichten: 55892
Lid geworden op: 20 jan 2016, 08:38
Locatie: 9070
Vak: 313

Re: Nieuws

Bericht door Renny » 09 okt 2019, 18:54

Livinovic schreef:
09 okt 2019, 18:52
Santo sowieso een van die seuten die een klacht hebben ingediend tegen Bicky Burger (maar wel in het gat zitten van een religie/sekte waar vrouwen meppen standaard is).
Gaat nergens over deze post

Gebruikersavatar
Knopfler
Oldie
Oldie
Berichten: 34667
Lid geworden op: 20 jan 2016, 07:13
Vak: 312

Re: Nieuws

Bericht door Knopfler » 09 okt 2019, 19:26

27-jarige Duitser

Der Spiegel meldt dat de verdachte Stephan B. is, een 27-jarige Duitser uit Sachsen-Anhalt. De man zou niet bekend zijn bij de politie.

Uit het onderzoek blijkt momenteel dat hij antisemitische extreemrechtse motieven had. Dat blijkt uit de beelden die hij vandaag zelf filmde met een helmcamera.

Zo maakte in de video hij meerdere opmerkingen over "joden" en "buitenlanders". Op de beelden is te zien hoe de schutter met de wagen door Halle rijdt, op de achterbank en op de passagiersstoel liggen zijn munitie en wapenarsenaal. Vervolgens probeert hij een synagoge binnen te dringen door explosieven aan het gebouw te installeren, maar dat mislukt. De schutter opent dan maar het vuur op mensen in de straat. Nadien begeeft hij zich naar een dönerrestaurant waar hij opnieuw om zich heen schiet. De 35 minuten durende video werd live gestreamd op het platform Twitch.
Rechten afpakken! Past niet in onze westerse cultuur! En onze democratische parlementsleden doen weer niets, wereldvreemd! Dan te bedenken dat mensen weer naar een echte sterke leider snakken!

Gebruikersavatar
joseba
Senior Member
Senior Member
Berichten: 1073
Lid geworden op: 05 feb 2016, 17:32

Re: Nieuws

Bericht door joseba » 09 okt 2019, 19:51

jurgenv schreef:
09 okt 2019, 17:00
Tom Turesson schreef:Reactie van Junker op de inval van Turkije in Syrië:

“Ik roep Turkije op zich terughoudend op te stellen en om te stoppen met de militaire acties die al bezig zijn. Dit zal niet tot goede resultaten leiden. En als het plan is om tot een veilige zone te komen, verwacht niet dat de Europese Unie daaraan zal bijdragen. De EU wil enkel bijdragen voor échte politieke transitie.”

Yeah right drunk ass.
Het eeuwige diplomatieke Europa dat denkt alles te kunnen oplossen met woorden, aandoenlijk. Wat gaan ze doen? 'Boos' zijn?
Een gortige schande. De Koerden hebben op de grond een belangrijk deel van het vuile werk gedaan tegen IS, en het lijkt erop dat ze alweer zullen verraden worden door o.a de V.S.
En die Erdogan is een gevaarlijke gek.

Gebruikersavatar
vencer
Addicted Member
Addicted Member
Berichten: 3651
Lid geworden op: 20 jan 2016, 14:12
Locatie: Leuven

Re: Nieuws

Bericht door vencer » 09 okt 2019, 19:57

Santo heeft precies zijn regels, kraamt weer een hoop onzin uit.

Gebruikersavatar
Nero
Oldie
Oldie
Berichten: 6524
Lid geworden op: 20 jan 2016, 12:30
Locatie: Kempen

Re: Nieuws

Bericht door Nero » 09 okt 2019, 19:59

Turkije heeft een hele grote hefboom tov de EU, met name een paar miljoen Syriërs die ze kunnen 'loslaten'. Meer dan wat dreigende taal en wat pseudo-sancties kan men zich niet veroorloven. Trump is uiteraard de echte gek. Niemand wist van dat plan. Very stable genius.

Gebruikersavatar
Knopfler
Oldie
Oldie
Berichten: 34667
Lid geworden op: 20 jan 2016, 07:13
Vak: 312

Re: Nieuws

Bericht door Knopfler » 09 okt 2019, 20:03

vencer schreef:
09 okt 2019, 19:57
Santo heeft precies zijn regels, kraamt weer een hoop onzin uit.
De grote hypocrisie eventjes aantonen

Gebruikersavatar
Tom Turesson
Oldie
Oldie
Berichten: 13696
Lid geworden op: 20 jan 2016, 15:33

Re: Nieuws

Bericht door Tom Turesson » 09 okt 2019, 20:05

Knopfler schreef:
vencer schreef:
09 okt 2019, 19:57
Santo heeft precies zijn regels, kraamt weer een hoop onzin uit.
De grote hypocrisie eventjes aantonen
Tis vooral vermoeiend... :-)

Gebruikersavatar
Knopfler
Oldie
Oldie
Berichten: 34667
Lid geworden op: 20 jan 2016, 07:13
Vak: 312

Re: Nieuws

Bericht door Knopfler » 09 okt 2019, 20:13

Het is vooral vermoeiend dat het nu opnieuw een van ons is dat iedereen zijn bakkes houdt. Maar vervang die kerel door een islamterrorist en je krijgt horden verwensingen te lezen. Draconische veiligheidsmaatregelen worden ons opgedrongen, dan nog eens dna afstaan straks alles voor de veiligheid.

Dus ja, het is ongelofelijk vermoeiend om de hypocrisie van wij telkens te moeten aantonen. Waar is Theo Francken nu? Waar is Vlaams Belang nu met een filmke? Het zijn nochtans de eerste om van alles en nog wat te staan roepen! Maar nu is het ene van ons, ho maar lekker stilzwijgen.

Moeten wij ons nu ook gaan excuseren aan de joden of hoe zit dat nu weeral juist? Dan maar klagen dat de islam gelovigen geen afstand nemen van de islamterroristen. Maar op dit ogenblik heb ik nog geen enkele politieker afstand zien pakken van dat extreem-rechts (of links) gedoe eerlijk gezegd.

En straks zal er weer ene staan zwaaien met een mes. Dan zal het weer zijn van Renny en Santo vinden dat allemaal niet erg. Dus ja, hypocrisie ten top van de westerse wereld.